GO Carpisa u Importanne Centru Sarajevo danas proslavlja svoj prvi rođendan

Važno je putovati jer nas putovanja mijenjaju, proširujemo vidike, stječemo nova iskustva i cijenimo više ono što imamo. Putovanja nas tjeraju da podignemo pogled s naših mobilnih ekrana i pogledamo u svijet koji nas okružuje. No, bilo da putujemo automobilom, avionom, brodom ili vlakom potrebna nam je prava oprema kako bi naše putovanje bilo sigurnije i udobnije.

Sarajevo, tačnije Importanne centar je prošle godine postao bogatiji za jedan novi concept store, a radi se o GO Carpisa concept storu koji karakterizira sofisticiran savremeni dizajn za putnike koji pored kvalitete i praktičnosti zahtijevaju stilske komade koji će upotpuniti njihova putovanja. Danas ovaj concept store slavi svoj prvi rođendan uz mnogobrojna iznenađenja i popuste.


GO Carpisa concept store je mix & mach dizajna i suvremene arhitektonske vizije koja u vama trenutno budi želju za putovanjem. GO je rezultat  tehničkih, dizajnerskih i istraživačkih aktivnosti koje CARPISA stručnjaci provode već dugi niz godina kako bi unaprijedili materijale i proučavali sve napredna rješenja za sigurnije i udobnije poslovno ili turističko putovanje.

Prvi GO Carpisa concept store otvoren je 2017. u srcu Napulja, a ubrzo nakon uslijedilo je otvorenje u Rimu, Torinu i Milanu.


Bogat putni asortiman opisuju različitimodeli i veličine kofera, avionske ručne torbe, ruksaci i sportske torbe, zaštitne torbe za odjeću te još mnogo korisnih putnih accessories-a visokih performansi i atraktivnog dizajna.


Carpisa je postala poslovni fenomen, nudeći trendi proizvode po izuzetno pristupačnim cijenama u odnosu na kvalitet.