Šta slušamo ove sedmice?

Pop punk princeza Avril Lavigne se vratila, na scenu je došla nova diva Jessie Ware, R&B je popularniji nego ikada. Ove sedmice je bilo mnogo novih pjesama iz mnogo žanrova, tako da ima ponešto za svakoga.

Ova sedmica nam je donijela mnogo novih hitova. Od Cardi B i Brune Marsa do benda Of Mice & Men, sigurni smo da ćete pronaći novu omiljenu pijesmu među ovim hitovima.20-o godišnji princ emo-repa je izbacio novu pjesmu ove sedmice. Uticaj na njegov stil pjevanja je imala Avril Lavigne, Frank Ocean, Drake, Fall Out Boy, Black Sabbath...

Khelani je nazad i moramo reći da zvuči odlično. 

Pop punk princeza se vratila, i to sa pjesmom u suradnji sa Nicki Minaj. U poređenju sa Hello Kitty, u ovoj pjesmi malo više kao ona stara Avril koju smo svi voljeli. 

„Adore You“ je nova pjesma koja slavi ljubav i Valentinovo.

Bebe Rexha ima prepoznatljiv zvuk koji čujemo i u ovoj pjesmi. 

Pjesme na španskom jeziku imaju nešto što nas sve tjera na ples. Ovaj novi hit odvest će vas pravo na plesni podij.

Već mjesec dana slušamo ovu pjesmu, ali danas je napokon izašao i spot koji budi našu maštu i zamišljamo da je vani toplo.

Zvukovi gitare i bubnjeva samo pridaju ljepoti ove pjesme.

Nakon što je Austin Charlie napustio bend radi bolesti, basista Aaron Pauley je preuzeo ulogu glavnog vokala u ovom bendu.

Ove sedmice smo također dobili trostruku prijetnju u pjesmi 11 minuta u kojoj su se sastali Yungblud, Halsey i Travis Barker.

Prošlo je malo više od godinu dana od posljednje kolaboracije Cardi B i Brune Marsa u remixu pjesme 24K Magic i Finesse. Izvođači su se sastali ponovo u novoj pjesmi Cardi B.