Hrvatski fudbaleri kao modeli nove JOOP! kolekcije

SNL

Fudbaleri iz susjedne nam Hrvatske su se okušali uspješno kao modeli. Tako su Domagoj Vida i Danijel Subašić, te bivši kapetan fudblaske reprezentacije, Darijo Srna, nakratko  otputovali u manekensku karijeru kako bi stali ispred objektiva modnog fotografa Gorana Čižmešije u JOOP! odijelima iz kolekcije za jesen i zimu. 


Autentični JOOP! krojevi ističu sportska, istrenirana tijela naših nogometaša, uz istovremeni fokus na markantnu eleganciju. Vrhunska kvaliteta i udobnost po kojima je JOOP! poznat, idealni su za aktivne muškarce koji inzistiraju na maksimalnoj profinjenosti uz potpunu slobodu pokreta tijela. 


JOOP! outfiti iz svečane novogodišnje kolekcije stavljaju naglasak na krojeve odijela koja besprijekorno prate liniju tijela. Klasičan dizajn plavih hlača i bijele slim-fit košulje najbolja je podloga za kombinaciju s upečatljivim, ali minimalističkim detaljima. Duboka nijansa tamnoplave boje sakoa dobiva novu dimenziju pomoću sjajnog efekta u kombinaciji s decentnim teksturiziranim uzorkom na podstavi koja cijeli look podiže na novu razinu. Crni rever na plavoj podlozi izdvaja se rafiniranim dizajnom, a leptir-mašna izrađena od hit materijala sezone, baršuna, urbani je začin klasičnom svečanom odijelu.