Ostvarite svoj sljedeći cilj noseći Nike Renew Arena patike

SNL

Kao i svake godine, Nike nam ovog proljeća donosi vrhunske modele muških patika koje su primarno namijenjene za trčanje,ali koje su odlične i pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Poznato je da bilo kakva fizička aktivnost pomaže organizmu (mozgu) u proizvodnji endorfina – prirodne tvari koja djeluje protiv boli. Trčanje ne podrazumijeva samo tjelesnu aktivnost, nego i životnu filozofiju, pogotovo kad su polumaratoni ili maratoni u pitanju. Pripremate se za polumaraton ili maraton? Ostvarite svoj sljedeći cilj noseći Nike® Renew Arena patike. Nike Renew Arena su izuzetno udobne muške patike, koje su svojim dopadljivim i modernim dizajnom pronašle brojne fanove širom svijeta. 


Napravljene od laganog tekstila koji pruža dobru provjetrenost i vrhunsku prijatnost tokom svakog koraka. Ojačano gornjište osigurava kilometre i kilometre udobnosti,dok lagana Nike Renew tehnologija osigurava jedinstvenu stabilnost. Udoban đon je napravljen od posebne pjene koja osigurava posebnu lakoću svakom koraku.


PATIKE: Nike Renew Arena

TRENERKA: Nike Sportswear Jogger