2019 bi mogla biti godina ružičastih odijela

Roza odijela su već prošetala crvenim tepisima, i moramo reći da su su odlično pristajala muškarcima koji su se odlučili na ovaj odvažan izbor.

Između kombinacije haljine i smokinga koju je nosio Billy Porter, baršunastog prsluka Jasona Momoe, i svilenog šala Chadwicka Bosemana, muškarci u ne-tako-muškoj odjeći su bili glavna stilska priča na dodjeli nagrada Oscar 2019. Na proslavi Vanity Fair, koja je slijedila nakon dodjele nagrada, prepuštajući se promjenama garderobe, Shameik Moore i Boseman, doprinijeli su novom trendu ružičastih odijela. 


Ružičasta odijela možda nisu ekscentirčna kao haljina/smoking, ali ipak malo mijenja modna pravila i predstavlja stilski potez koji možete isprobati čak i ako se niste zaputili na dodjelu nagrada Oscar.

Početkom prethodnog mjeseca rap zvijezde kao što su Pusha T, A$AP Rocky, i Post Malone su također odabrali ružičasta odijela za Grammy dodjelu nagrada.  Ako se nastavimo vraćati u prošlost, pronaći ćemo i druge primjere poznatih muškaraca u ružičastim odijelima, ali 2019. godina već sada prednjači. To je zato što je ono savršen izbor za ovaj trenutak u historiji muškog stila. Ružičasta odijela s povjerenjem obuhvaćaju tradicionalno žensku boju, a istodobno i repozicionira odijelo kao sredstvo za samoizražavanje,  umjesto samo uredske uniforme. 


Ove godine razmislite o ružičastim odijelima kada budete tražili outfit za prijateljevo proljetno/ljetno vjenčanje.