Izaberite pravi poklon za vama drage dame

PR

Međunarodni Dan žena je isto toliko praznik ženskog intelekta, vrijednog rada, ljepote, brižnosti koliko i proslava historijske borbe žena za jednakost između polova.

Iako bi trebalo svaki dan da pokazujemo koliko nam žene u našem okruženju znače, 8. mart je idealna prilika da im pokažemo poštovanje i ljubav. 


Kako biste za ovaj poseban praznik bili sigurni da ćete za drage dame nabaviti poklon koji će ih iskreno obradovati, a vama uštedjeti vrijeme prilikom izbora poklona odlučite se za Sport Vision poklon kartice.


Dakle, ako u želite da dragu damu obradujete s nekom novom sportskom kombinacijom ili novim patikama, a pri tome niste sigurni da ćete moći izabrati poklon po mjeri, definitivno treba da se upoznate s mogućnostima koje nudi Sport Vision Gift Card. Vaše je samo da uplatite iznos koji će predstavljati vrijednost poklon kartice i osigurate voljenoj osobi uživanje u kupovini u Sport Vision radnjama.


Mogućnost za uplatu željenog iznosa se kreće u okviru od 20,00 KM do 1.000,00 KM, a rok važenja POKLON KARTICE je 12 mjeseci od dana kupovine poklon kartice. Ono što je najbolje jeste da karticu možete koristiti više puta sve do potpunog iskorištenja iznosa.


Usrećite dame i uživajte u darovanju uz Sport Vision Gift Card.