Instagram profili vrijedni vaše pažnje: @ponocnijahac

Za našu rubriku Instagram profila vrijednih vaše pažnje, odlučili smo se osvrnemo i na naše komšije. Tako da smo razgovarali sa Stefanom Burmazevićem, dvadesetšestogodišnjim influencerom iz Beograda. Ovaj mladi ekonomista zaista ima odličan stil i fotografije na koje smo i sami ljubomorni. Pročitajte šta nam je rekao Stefan, i obavezno pogledajte njegov profil.

Možeš li se ukratko predstaviti našim čitaocima?


Hm... predstavio bih se kao Stefan Burmazević, – zalutali diplomirani ekonomista u svemiru kreative i objektivskog blještavila. Za one koji su aktivniji na društvenim mrežama - @ponocnijahac koji, prethodno izrečenim, pokušava da prenese sopstvene emocije i iste probudi kod običnog posmatrača.Kako bi opisao svoj stil?


Ne bih znao u koji kalup da se svrstam, zapravo se podjednako dobro osećam u casual varijanti, ali isto tako neka blaga elegancija mi prija. Tvoji outfiti izgledaju odlično, i vjerujemo da imaš svoj najdraži odjevni predmet. Šta bi izdvojio kao nešto što najviše voliš nositi?


Hvala na tome. Pa ono sto zapravo najčešće nosim , rekao bih da je to jeans. Jeans, jaknica, patike i spreman za grad. Zimi jako volim da nosim rolke i mislim da mi dobro stoje.  (smeh)

Kako biraš svoj dnevni look?


Mnogo faktora utiče na moj dnevni look, raspoloženje, prilika – da li je to šetnja gradom ili poslovni sastanak,event... Kako se prema tvom mišljenju oblače muškarci na Balkanu ?


Rekao bih da poslednjih godina muškarci na Balkanu više obraćaju pažnju na modu i šta je trenutno u trendu, a tome je naravno doprineo razvoj tehnologije pre svega i ogroman uticaj društvenih mreža.

Muški modni svijet je prepun muškaraca koji imaju odličan stil. Tko je tvoja najveća inspiracija u modnom svijetu?


Odgovor na ovo  pitanje će  zapravo biti profili koji su vredni praćenja, kako u estetskom tako i modnom smislu.


@carlosestini

@nicolassimoes

@iamrenanpacheco

@aligordon89

@rsimacourbeŠta je to što svaki moderni muškarac treba imati u svom ormaru?


Dobar kaput u zimskom periodu, i dobru kožnu jaknu.Sve ostalo je kombinovanje.

Koji je tvoj najdraži modni dodatak?


Definitivno sat – bez toga ne izlazim iz stana, stvar navike. Imaš li neki modni savjet za naše čitatelje?


Ono što uvek savetujem svojim prijateljima, a tako i svima ostalima jeste da se moraju osećati komforno i sigurno u onome što nose, samopouzdanje je ključ svega.

Opiši nam ukratko svoju beauty rutinu.


Zapravo nema tu nekih specijalnih tretmana, pored osnovnog održavanja nege lica i tela, što podrazumeva čisćenje lica, dnevna i noćna krema,  dodatnu hidrataciju mi pružaju maske za lice i kako nam je prošla ova siva zima i konačno došlo sunce, redovno upijanje sunčeve energije i zraka kad uslovi dozvoljavaju.Koja ti je saradnja ostala u lijepom sjećanju?


Za ove 4 godine koliko se bavim influensom zaista sam imao jako puno saradnji i kampanja. Saradnja u kojoj sam sebe negde potajno video da bi se kasnije obistinilo jeste za Personal zlataru i muške burme. Jako mi se dopada kako mi stoji prstenje i prefinjenost same kampanje, da je prosto uživanje bilo raditi je.Pored te saradnje tu su saradnje za Buzz, H&M, Vichy, Reserved...

Koja destinacija ti je ostala u sjećanju i koju bi izdvojio kao najdražu?


Italija je uvek dobra ideja, koja ostaje u sećanju i kojoj se čovek uvek vraća. Svaki grad je toliko čaroban, da oduševi i iznova se zaljubiš u isti. Firenca, Venecija, sad - odmah!Koliko pažnje posvećuješ svom Instagram profilu? Da li unaprijed planiraš svoj feed, ili spontano objavljuješ fotke?


Guilty as charged! (smeh) Zapravo jako puno, skoro puno radno vreme od 8h ako je verovati merenju aktivnosti. Instagam je zapravo posao verovali ili ne.  Ono što se zapravo vidi na mom profilu kao krajnji rezultat zapravo prolazi kroz jedan malo duži proces – traženje inspiracije, proučavanje kampanje ukoliko je saradnja neka u pitanju, planiranje fotgrafisanja i tako dalje, dakle planiram svoj feed jer mi je jako bitan vizuelni indentitet i trudim se da budem drugačiji od ostalih ali dosledan sebi i ono što zapravo jesam.

Imaš li neki savjet kako uvijek izgledati dobro na fotografiji?


Osmeh, opuštenost i pozitivna energija. Prihvatanje sebe, svojih aduta ali i nedostataka.Koji su tvoji planovi za budućnost? Gdje vidiš sebe za pet godina?


Trudim se da uvek budem iznad svojih očekivanja, da iznenadim sebe, prihvatim svaki faktor iznenađenja spremno sa puno elana. Ne planiram ništa ali očekujem mnogo.