Muške kreme za ruke koje pružaju samopouzdan pozdrav

SNL

Krema za ruke bi trebala biti sastavni dio grooming arsenla svakog modernog i urbanog muškarca, ne toliko zbog ženskog mišljenja da su lijepe i njegovane muške ruke odraz muževnosti, koliko zbog činjenice da su suhe i hrapave ruke neugodne i nama samima.Pravilna njega ruku prije svega podrazumijeva njihovo redovito pranje. Tijekom pranja ruku, potrebno je upotrebljavati sapune s blagim formulama, kako se ne bi poremetila pH vrijednost kože. No ipak, pravilna njega ruku, kako ženskih, tako i muških zahtjeva ne samo redovno pranje, već i svakodnevnu njegu hidratantnom kremom uz povremenu masažu. Prilikom odabira adekvatne kreme za ruke, njega će biti potpuna ako se pri tom odlučite za onu obogaćenu vitaminima, pantenolom te raznim uljima. Vitamin E, na primjer, sprječava nastanak staračkih pjega, ali i onih koje se javljaju nakon pretjeranog izlaganja Suncu. Pantenol s druge strane umiruje kožu ruku, dok je bademovo ulje čini mekom na dodir. U nastavku pogledajte kreme koje smo izdvojili za vas.
Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm

Učinkovitost ove kreme je daleko bolja nego izgled njene ambalaže koja izgleda pomalo izgužvano i istrošeno. Tri glavna sastojka koja ova krema u sebi sadrži su ružmarin, mandarina i kedrovina, a kada je namažete možete osjetiti kako se ove tri note savršeno prepliću i dopunjuju. Namjenjena je i njezi ruku, stopala i svih suhi dijelova kože, a u Aesopu tvrde da regenriše i najgrublje ruke.

SkinClinical Extreme Healing Daily Treatment

Još uvijek nije zima, ali nema potrebe da čekate da temperature odu ispod nule kako bi počeli koristiti jednu od najučinkovitijih krema za ruke na tržištu. SkinClinical krema koristi formulu na bazi kolagena, SBD-4, koja povećava mikrocirkulaciju kože i obnavlja znakove starenja kože. Možete je koristiti kako biste se brže oporavili od opekotina od sunca, kod liječenja ekcema i psorijaze.

AHAVA Mineral Hand Cream

AHAVA proizvodi su obogaćeni mineralima iz Mrtvog mora. Ako posjetitie Izrael, velika je vjerovatnoća da ćete AHAVA proizvode vidjeti u skoro svakoj prodavnici kozmetike između Tel-Aviva i Masade. Druga dva sastojka u ovoj čudotvornoj kremi su alantoin, koji vraća vlažnost koži i reducira mrlje na koži i drugi sastojak je američka lijeska koja omekšava i dezinficira kožu.Kako da vaš miris parfema traje duže?Pravilno njegovanje muških obrvaProizvodi koji će pomoći muškoj koži

Duga noć? Ove okoloočne kreme će vas opet učiniti čovjekom