Prvi put u našoj državi će se održati Shell Tehnološki Forum

PR

Shell je #1 globalni dobavljač automotiv i industrijskih maziva već dvanaestu godinu zaredom, prema Kline & Company’s posljednjem izvještaju.

Ovaj događaj je od izuzetne važnosti za sve nas, iz razloga što će na jednom mjestu okupiti vrhunske stručnjake iz oblasti tehnoloških inovacija i dostignuća, jedinstvene Shell Gas-to-Liquid (GTL) tehnologije koja je nakon četrdeset godina razvojno-istraživačkog rada proizvedena u Shell tvornicama, tehnologiju kojom se prirodni plin pretvara u visokokvalitetna tečna goriva, bazna ulja za maziva i druge tečne proizvode, koji se uobičajeno dobijaju iz nafte, ali i teme poput megatrendova i utjecaja umjetne inteligencije na biznis. 


Shell Tehnološki Forum se tradicionalno održava već nekoliko godina u drugim državama Europe i Afrike, međutim, prvi put u Bosni i Hercegovini će biti organizovan 04.04.2019., u hotelu Austria i Bosna na Ilidži, s početkom u 10:30h. Shell Tehnološki Forum je u organizaciji Orbico i Shell kompanija s obzirom da je generalni uvoznik Shell motornih ulja i maziva na područje naše države, ali i drugih osam država regije, upravo Orbico grupacija. 


Za sve zainteresovane učesnike, prisustvo je besplatno, ali uz obaveznu registraciju na e-mail: ilhana.dzafic@orbico.com, kao i sve dodatne informacije i detaljnu agendu Shell Tehnološkog Foruma koje možete dobiti prilikom upita na navedeni e-mail.