Chanel x Pharrell: prve fotografije nove kolekcije su stigle

PR

Pharell Williams je na svom Instagram profilu objavio kratki video snimak svoje kolekcije kreirane u suradnji s brendom Chanel. Donosimo vam sve što trebate znati o ovoj suradnji.

Vratimo se u Bankok, novembar 2018. godine. Pharell Williams se pojavio na Chanel krstarenju odjeven u žutu duksericu s logotipom. To je bio prvi komad iz njegove kolekcije koja je predviđena za proljeće/ljeto 2019. godine.


U nedjelju, 24. marta 2019. godine, samo nekoliko dana prije  lansiranja njegove kolekcije u Chanelovoj poslovnici u Seoulu 28. marta, a u ostalim poslovnicama 4. aprila, Pharell je na svom Instagram profilu podijelio mali pogled na kolekciju.

Ako vjerujemo onome što vidimo u ovom enigmatičnim isječku, kolekcija koja će biti posvećena i muškarcima i ženama, biti će ukrašena raskošnim komadima nakita, nošenim u slojevima (uključujući bisernu ogrlicu koju je Pharell nosio na crvenom tepihu Oskara 2019), Chanel Pharell vezene majice, kućne ogrtače u jarkim bojama, ukrašene dukserice, sunčane naočale čija stakla daju efekat ogledala, i naravno klasične Chanel torbe. U opisu klipa, Pharell je dodao: „Karl je ovu kolekciju nazvao #CHANELPHARELL.


Ova francuska modna kuća i Pharell su već jednom surađivali u novembru 2017. godine kada su radili na Adidas patikama sa Pharell potpisom.