Pozdravljamo promjene i želimo dobrodošlicu BONJOUR.BA

PR

Svi smo nekad u životu iskusili promjenu, a da toga možda nismo ni bili svjesni. Kad pitate osobu je li doživjela promjenu, najčešći odgovor je “ne”, ako promjena nije bila velika. No, promjena frizure, madraca ili uvođenja novog jela u portfolio onih najdražih, također je promjena. Promjena je i rođenje djeteta ili ulazak u brak. Dakle, promjena je sve što utječe na naše navike, bila ona mala, velika, neželjena ili dugo željena. Svakodnevno smo suočeni s velikim brojem negativnih dešavanja u našoj zemlji, a rijetko kad čujemo one lijepe. Da postoje one lijepe, domaće priče i teme, svjedoči i mala ali vrijedna ekipa portala MODAMO.info koja uspješno egzistira od 2007. godine.


Zaljubljeni u život i sve lijepo što nam on donosi, ekipa iz Mostara svakodnevno nam donosi autorske članke o modi, modnim savjetima, bh. dizajnerima, bh. fotografima, modelima...MODAMO.info postala je mjesto okupljanja zaljubljenica u modu, dizajna, interijera i svega lijepog. 


Da osim modnih, prate i online trendove u medijima pokazali su redizajnom i rebrandingom svoje web stranice koju posjećuju čitatelji ne samo iz Bosne i Hercegovine nego i iz susjednih nam zemalja. 


Vjerujemo kako će BONJOUR.ba zadržati svoj šarm, entuzijazam i opuštenost i nastaviti širiti lijepe i uspješne priče iz Bosne i Hercegovine.Draga ekipo BONJOUR.ba, želimo vam puno uspjeha u novim poslovnim pothvatima.


SNL tim


Video i montaža: Marko Jovančić
Asistent kamere: Ervin Golubović
Dizajn i obrada zvuka: Đorđe Jovančić
Foto: Jelena Nišić
Lokacija snimanja: Centar za osobni razvoj i edukaciju - CORE