Poznati parovi koji očekuju bebu u ovoj godini

Getty Images

Ova 2018.godina bit će najsretnija možda u životu mnogima, ali za one koje za sigurno znamo njih predstavljamo i već im sada, kao svim očevima širom svijeta neka je sretno!Jessica Alba i Cash WarrenProducent Cash Warren i glumica i vlasnica kompanije Honest Company Jessica Alba ove godine su objavili kako očekuju dječaka. Već su roditelji dviju kćeri, šestogodišnje Haven Garner i devetogodišnje Honor Marie.  


Chrissy Teigen i John LegendModel Chrissy Teigen i pjevač John Legend očekuju dolazak drugog djeteta u 2018. godini, Chrissy je slatku vijest objavila u novembru na svom Instagram profilu. Njihova prva kći Luna rođena je u aprilu 2016.


Kate Middleton i princ WilliamU septembar je Kensingtonska palača objavila da vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea očekuju treće dijete. Par ima četverogodišnjeg princa Georgea i dvogodišnju princezu Charlotte. Kraljevski dolazaka bebe broj tri očekuje su proljeće 2018.Hilaria Baldwin i Alec BaldwinHilaria Baldwin i holivudski glumac Alec Baldwin očekuju dolazak dječaka u proljeće 2018. godine. Sretnu vijest objavili su u studenom na društvenoj mreži Instagram. Sretni roditelji imaju troje djece: četverogodišnju djevojčicu Carmen Gabriela, dvogodišnjeg Rafaela Thomasa i jednogodišnjeg Leonarda. Alec ima i 22-godišnju kćer Ireland iz prvog braka s Kim Basinger.


John Stamos i Caitlin McHugh
Glumac John Stamos, već godinama je poznat kao ujak i tata u televizijskoj seriji 'Puna kuća', ali uskoro će postati tata i u stvarnom životu jer s zaručnicom Caitlin McHugh očekuje svoje prvo dijete. 54-godišnji glumac nedavno je u zabavnom parku Disneyland zaprosio djevojku Caitlin, a nakon što je sretni par otkrio da čekaju svoje prvo dijete, John je priznao kako već duže vrijeme želi proširiti obitelj, ali mislio je kako se to nikad neće dogoditi.