Ovih pet namirnica će vam pomoći da imate snažniju erekciju

Kako bi seksualni odnos bio moguć (i zadovoljavajuć za obje strane) tvrdoća i čvrstoća penisa u erekciji su neki od najvažnijih faktora pri penetraciji.

Čak i ako se ne radi o liječenju erektilne disfunkcije, jačanje erekcije je muškarcima često na pameti zbog povećavanja seksualne moći i samopouzdanja. Snažnija erekcija sama po sebi ne znači snažnije orgazme nego veću izdržljivost i duže trajanje seksa.


Naučnici su ispitivali i posmatrali 25.000 muškaraca u periodu od 10 godina, a malo više od jedne trećine muškaraca je razvilo erektilnu disfunkciju tokom studijskog perioda. Međutim, muškarci koji su priznali da su jeli više od tri porcije nedeljno ovih pet ključnih namirnica, imali su za 19% manje šanse da obole od erektilne disfunkcije nego oni koji nisu jeli ove namirnice.


Pet namirnica koje bi trebalo da jedete su: bobičasto voće, narandže, crveno vino, jabuke i kruške.Za povećanje moći penisa su zaduženi flavonoidi, sastojaka iz voća i povrća. Kod većine pacijenata, koji boluju od erektilne disfunkcije, otkriveno je da se bolest razvila usljed nedovoljnog protoka krvi do penisa.


Neki flavonoidi mogu da poboljšaju cirkulaciju krvi čineći svoje arterije fleksibilnijim i otvarajući vaše krvne sudove.


Dakle, ako želite da očuvate zdravlje i funkcionalnost svog penisa, popijte večeras čašu crvenog vina ili pojedite neku od ovih voćki.