Tribina Tiha balkanska većina i žurka #ShareLove

PR

Regionalne zvijezde klupske scene šire ljubav iz Sarajeva.

U okviru velike regionalne društvene kampanje #ShareLove, koja za cilj ima podsticanje i širenje ljubavi, mira, tolerancije i stvaranje dobrih međususjedskih odnosa u regionu, biće održana panel diskusija „Tiha balkanska većina“ u subotu, 13. aprila u 16h u zgradi RTV Doma u Sarajevu, u organizaciji Exit fondacije iz Novog Sada, u saradnji sa Munja Inkubatorom Društvenih Inovacija iz Sarajeva, najposjećenijom info platformom za osnaživanje mladih hocu.ba, uz podršku Ambasade SAD u Bosni i Hercegovini.


Na panelu će govoriti: Ida Prester, frontmenka bendova „Lollobrigida“ i „Maika“, Dino Šaran, frontmen benda „Letu štuke“, Jure Zubčić, aktivista i učesnik #ShareLove akcije , Ivan Petrović, predsjednik UO EXIT fondacije, Jan Zlatan Kulenović, direktor Inkubatora društvenih inovacija „Munja“, Nemanja Cvetković, predsjednik udruženja „Balkanac“


Panel diskusiju će moderirati voditeljka Aida Alilović Jokanović


Na događaju će biti prikazan i dokumentarni film „Kuća je tamo gdje su mi prijatelji“ udruženja „Balkanac“. Istog dana u istom prostoru, u RTV Domu  u Sarajevu, 13. aprila od  22h biće održana i velika #ShareLove žurka, u organizaciji Exit Festivala i Garden of Dreams, a uz podršku Ambasade SAD u Bosni i Hercegovini.Nastupaju danski DJ Matthew Dekay, After Affair b2b Kristijan Molnar , Alex Ranerro b2b Lawrence Klein  i DJ Flooderi b2b P.S.  


Pozivamo vas da prisustvujete i podržite događaje i tako doprinesete stvaranju boljeg društva.  


Molimo Vas da svoj dolazak na panel diskusiju i #ShareLove žurku potvrdite na mail exitfoundation@exitfest.org do petka, 12. aprila u 17h ili na 061134905.