Sarajevska gastro scena bogatija za novo 'it' mjesto, restoran Dos Hermanos

PR

Dos Hermanos smjestio se u ulici Radićeva 4., u samom srcu grada ali ipak odvojen od gradske vreve.

Vjerujemo kako će vas ovaj restoran oduševiti na prvi pogled. Ambijent u iskustvu restorana igra gotovo jednaku ulogu kao i sama hrana. Taj je segment desetljećima redovito padao u drugi plan i uglavnom ostao neosviješten i nedovoljno naglašen, dok su se vlasnici oslanjali uglavnom na gastronomske adute. No, to nije slučaj s ovim restoranom. Sofisticiranosti i izuzetnoj skladnosti prostora pridonosi moderan industrijski dizajn, materijali korišteni u uređenju, prirodna koža i drvo te izuzetna posvećenost detaljima.

Sve specijalitete potpisuje šef kuhinje Miran Karić, a posebnu ponudu predstavljaju jela od specijalno odležalog mesa dry aging tehnikom, kao što je specijalitet Dry age chef's stake, inače glavna preporuka za sve ljubitelje crvenog mesa. 


Sigurno je kako će svaki gost kojem je uz gastronomsko iskustvo važna i emocija posjetiti te pronaći užitak i strast u restoranu Dos Hermanos, bez obzira na to je li on istinski gastro istraživač, moderan ‘foodie’ ili pak jednostavno uživa u ukusnoj hrani.
Radno vrijeme restorana Dos Hermanos je od svaki dan od 7 do 23 sata, osim praznicima.