Poznate osobe i njihovi alkoholni brendovi koje vrijedi probati

Od George Clooneyjeve tekile do viskija Bob Dylana.

Dan Aykroyd – Crystal Head votka


U pogledu puke vjerodostojnosti, Herkimer dijamanti su posljednji korak u produkciji Dan Aykroydove transparentne priče o uspjehu Crystal Head votke. Iznenađujuće duhovni Aykroyd bio je inspriran mezoameričkom legendom o 13 kristalnih lubanja kako bi se napravila čista votka s nula aditiva.


Okus: Da li filtriranje četverostrukog destiliranog duha kroz dijamante doprinosi okusu? Pa, u svakom slučaju, ostavlja gladak, zadovoljavajuće čist okus.


Poslužite: Usudite se pomiješati džin i votku i probati u klasičnom Vesper koktelu.

George Clooney – Casamigos tekila


Iako je Casimigos tekila sada u vlasništvu velike kompanije Diageo, Clooney je i dalje zaštitno lice ovog pića. 2013. godine osnovao ga je zajedno s Randeom Gerberom i Mikeom Meldmanom. Željeli su kvalitetno piće koje bi mogli piti cijeli dan - Casamigos je učinio svoj dio kako bi tekilu od klubskog pića do jednog ozbiljnog pića.


Okus: Blanco je čist i hrskav. Pređite na añejo za malo pikantniji okus, napravljen od polaganog pečenja agave i ostarjelog 14 mjesci u hrastu.


Poslužite: Osvježite se i blanco servirajte u Paloma koktelu, a añejo uzmite čist u dobroj čaši za viski.


Bob Dylan – Heaven's Day viski


Dylan je radio sa svima od Pepsija i Applea do Victoria's Secreta. No, viski je malo bliži američkoj legendi i on je bio uključen u razvoj Heaven's Day viskija i burbona.


Okus: Straight Rye viski se završava u tostiranim bačvama iz Vosgesa, drvo ublažava piće i pomaže okusima narandžine kore i tropskog voća.


Poslužite: Trenutno je dostupan samo u nekoliko američkih država i veoma brzo se prodaje. Ako ste sretni vlasnik, uplite neki klasični Dylanov album i poslužite sebi ovaj viski sam ili sa kapljicom vode.