Najavljen najjači Mostar Summer Fest do sada!

Iz godine u godinu Mostar Summer Fest obilježava početak ljeta u Bosni i Hercegovini, kao oaza dobre glazbe i nezaboravnog provoda u magičnoj industrijskoj zoni.

Organizacijski tim svakako iznenađuje s novitetima iz godine u godinu. Jedinstvena chill-out zona, e-MOtion stage i organizirani prijevoz, a ove godine uživamo u čak tri senzacionalna festivalska dana (četvrtak, petak, subota) pod mostarskim zvijezdama 27., 28., 29.6.2019. godine.

Ovogodišnji lineup Main stagea predvode velike zvijezde poput Hladnog Piva i Brkova koje MSF publika uistinu voli, a tu je i Vojko V koji je u zadnju godinu dana pokorio regiju svojim rimama, dok će Partibrejkerski 'razvaliti' sve istinske rockere. 


Nadalje, Vojku se na Main stageu pridružuju i ostala trenutno najtraženija hip hop imena u regiji: Krešo Bengalka, Elemental, Smoke Mardeljanote Frenkie, Kontra i Indigo.

 

Plesa neće nedostajati uz istarske veseljake Gustafe i razigranog Laku, ljubavi uz mostarskog umjetnika čežnje Maru, duha istinskog Pearl Jama uz Pearl Jam Tribute (VS), zvuka Beograda uz Kandu, Kodžu i Nebojšu.
Svi ljubitelji elektronike moći ćeuživati u vrhunskim setovima, jer ove godine festival na e-MOtion stage dovodi najjače regionalne DJ zvijezde: Ilija Đoković kojeg slove kao jedanog od najperspektivnijih DJ-eva Balkana, te Iliju Rudmana i LAGa koji svojim setovima uvode publiku u beatove undergrounda. 


Partijaneri će imati priliku čuti i osjetiti atmosferu važnih regionalnih techno i house izvođača kao što su TKNO, BATTRIC&MIVU, AVOID AKA Vladimir Ačić, SUGAR LOBBY,YakkuLawranceKlein, Maroje koji svojim radom i produkcijom osvajaju širu regiju.


Za nezaboravan provod je zadužena i lokalna podrška: Andrej Jelić b2b Igor HDP (ROOF AW), Worda, Alen Milivojević Pajs.


„Sretni smo jer smo uspjeli konceptualno posložiti 27 imena za tri festivalska dana, kroz različite glazbene žanrove. Nadamo se da će svatko imati priliku pronaći nešto za sebe i da neće moći odoljeti glazbenim i drugim festivalskim užicima naše magične industrijske zone. “ poručuju iz festivalske organizacije. 


Trenutno su u procesu prijave za volontere Mostar Summer Festa, koji su već dugi niz godina nosioci pozitivne energije festa. Druženja s izvođačima, novo iskustvo, kreativni poslovi i organizacija najboljeg ljetnog provoda je otvorena za sve mlade osobe, a više informacija možete saznati na : http://mostarsummerfest.com/2019/04/16/postani-volonter-mostar-summer-festa/


U prodaji su Earlybird 2 festivalske ulaznice, po cijeni od samo 35 KM za sve dane festivala, dok su dnevne pretprodajne ulaznice dostupne po cijeni od 15 KM, do 15.6.2019. godine. Svoj nezaboravni ljetni provod možete osigurati preko sustava kupikartu.ba . Za sve one koji dolaze iz različitih dijelova Bosne i Hercegovine, organizatori su se pobrinuli i za organizirane pakete prijevoza, gdje sve informacije možete pronaći na http://mostarsummerfest.com/prijevoz/ .  


Sve informacije pratite na  redizajniranoj web stranici www.mostarsummerfest.com , te Facebook i Instagram kanalima. 


Vidimo se u Mostaru pod najljepšim festivalskim zastavicama.


FEEL YR V:BE!