End it with speed - Nike fudbalski spektakl u Sarajevu

PR

Da li ste spremni da pokažete svoje fudbalsko umijeće?

Igrači FK Sarajevo Darko Lazić, Haris Handžić, Miloš Stanojević i Mersudin Ahmetović predstavili su NIKE Nike Mercurial Superfly 6 Elite FG kopačke i novu opremu ovog proizvođača. Predstavljanju novih kopački i opreme bila je prisutna i igračica SFK 2000 Sarajevo Alma Kamerić. Oni su među prvima imali priliku da se upoznaju sa novim Nike Mercurial Superfly 6 Elite FG modelom.

Tim povodom Sport Vision i brend Nike, zajedno sa fudbalerima FK Sarajevo, organizuju fudbalsko takmičenje u Sarajevu, u četvrtak, 18.4.2019. na platou ispred SCC-a, sa početkom od 18h.


Prijavljeni učesnici imaće priliku da odmjere snage sa fudbalerima FK „Sarajevo“, a najuspješnija 3 učesnika očekuju i specijalne nagrade.

Ono što ovo fudbalsko takmičenje čini posebnim je to što će ovog puta i djevojke imati priliku da pokažu svoje fudbalske vještine i pokažu da fudbal nije samo za muškarce.


Pozivamo vas da se prijavite putem inbox-a zvanične Sport Vision BiH Facebook stranice ili putem DM-a zvaničnog @sportvisionbih Instagram naloga. Sve što je potrebno jeste da nam ostavite ime i prezime, kontakt telefon i mail adresu.

Ne propustite spektakularno fudbalsko druženje  u Sarajevu, kao i priliku da testirate novi model planetarno popularnih Nike Mercurial Superfly kopački. Uvjerite se zašto su Mercurial kopačke savršene kopačke za igrače kao što su Ronaldo, Mbappe i Lieke Martens, koji realizuju napad u svakoj otvorenoj prilici.


Vidimo se na #EndItWithSpeed fudbalskom spektaklu 18.4. na platou ispred SCC-a u Sarajevu.