Don’t keep calm, it’s BUZZ 4TH birthday

pr, SNL

Da li znate šta spaja poznate mlade umjetnike i sportiste, ljude sa zavidnim karijerama, ali i one najmlađe, koji tek treba da grade svoj put na domaćoj i svjetskoj sceni? Odgovor je jednostavan – to je ljubav prema sneaker kulturi. ​

Kao sneaker station koji od svog osnivanja slavi različitost, autentičnost, jedinstveni stil i parolu „biti svoj“, ovog aprila smo, u kampanji koja je urađena povodom našeg 4. rođendana, okupili sve ljude slobodnog duha, bez obzira na to kojim se poslom bave, u videu koji vas poziva da 25. aprila budete dio naše rođendanske proslaveFotograf Nemanja Maraš, košarkaš Dejan Marijanović, glumica Marina Ćosić i koreograf Unja Green samo su dio ekipe koja na najljepši način predstavlja ono što BUZZ jeste – jedinstveni koncept u regionu koji je namjenjen istinskim ljubiteljima patika. 


Nakon četiri veoma uspješne godine, tokom kojih smo se trudili da vam predstavimo najnovije modele najpoznatijih svjetskih brendova – Nike, adidas, Reebok, NewBalance, Jordan, New Era, Puma, Converse, UnderArmour, a od nedavno i Champion i FILA, nastavljamo da vas iznenađujemo novitetima i odličnom ponudom koja ruši sve granice domaće sneaker scene i inspiriše vas da budete još autentičniji.Baš zato vas 25. aprila čekamo u svim BUZZ šopovima u regionu. Toga dana smo za sve naše vjerne fanove i pratioce pripremili rođendanski popust na modele poznatih brendova. 


Vidimo se u našim shoppovima u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji i Albaniji.