Jeste li već poslušali pjesmu "Medellin"?

Getty Images

Latino zvijezda Maluma i kraljica popa Madonna ujedinili su se i snimili pjesmu „Medellin“, a pjesmu su kritičari već prozvali izuzetno senzualnom.

Madonna je ranije ovog mjeseca predstavila svoj novi album "Madame X", a vodeći singl ovog albuma je upravo "Medellin" koji je snimila s kolumbijskom zvijezdom Malumom.


Video počinje tako što vidimo Madonnu na kraju hodnika kako se moli ispod svjetla.

"Dragi Bože, kako mogu vjerovati ikome nakon svih ovih godina razočarenja i izdaje? Kako da ne poželim bježati iznova? Pobjeći. Nikad neću biti ono što ljudi od mene očekuju da budem. Vidjela sam previše. Ne mogu se vratiti. Bila sam oteta, patili su me, ponižavali i zlostavljali. Od sada sam Madame X. A Madame X voli plesati. Jer ne možeš pogoditi pokretnu metu", kazala je Madonna u početku videa.
Maluma i Madonna su neobična kombinacija, ali se u spotu odlično zabavljaju dok jašu konje, piju u krevetu i slave na vjenčanju.


Nakon čuvenog hita "La isla Bonita", ovo je prva Madonnina pjesma latino ritma i svakako da je možemo nazvati historijskom. Nesumnjivo je da će postati pravi hit za vrlo kratko vrijeme, a sudeći po prvim reakcijama mogla bi se naći na spisku Madonninih pesama za sva vremena.