Najbolji filmovi Toma Hardyja koje morate pogledati

Tom Hardy je ime koje ćete sigurno uvijek prepoznati. Utjelovio je glavne uloge u velikom broju blockbustera, a mi vam predlažemo da pogledate neke od njegovih najboljih uloga.

Edward Thomas “Tom” Hardy (rođen 15. 09. 1977.) je britanski filmski glumac. Poznat je po svojim ulogama u filmovima Pad crnog jastreba, RocknRolla, Bronson, Početak, Ratnik i Dečko... 


Jednom prilikom Hardy je izjavio: “Ako pogledate stare filmske zvijezde, niste znali ništa o njima. To im je omogućilo da se transformiraju u različite likove. Bilo je lakše povjerovati što je netko ako ne znate ništa o njima”. 


Ono što zasigurno čini Hardya privlačnim Hollywoodu je element ludila. Bez obzira radi li se o filmu iz stripova, ratnoj priči ili nekom prepunom akcijskih scena, Hardy će ga zagristi - i on će se baciti u te uloge pri punom gasu, radikalno mijenjajući svoju težinu i oblik tijela. Hardy uživa u tim transformacijama, a vjerujemo da ćete i vi u filmovima koje vam predlažemo u nastavku. Ako ste kojim slučajem propustili bilo koji od filmova koje danas spominjemo, učinite si uslugu i već ovog vikenda nadoknadite propušteno.


Inception (2010)


Kradljivac, koji krade korporacijske tajne upotrebom tehnologije za razmjenu snova, dobiva obrnuti zadatak kako bi postavio ideje u glavu izvršnog direktora.
Warrior (2011)


Najmlađi sin alkoholičara i bivšeg boksača se vraća kući, gdje ga otac trenira za natjecanje na turniru mješovitih borilačkih vještina. Put koji je izabrao ovog će borca staviti u direktnu konfrontaciju sa starijim bratom.
Legend (2015)


Film prati Ronalda i Reginalda Kraya, dva engleska gangstera koji su terorizirali London pedesetih i šezdesetih godina prošloga stoljeća postavši legende. Nevjerojatnom glumačkom preobrazbom Tom Hardy portretira oba brata i u tome majstorski uspijeva. Legenda je pravi, klasični gangsterski film sa stilom, koji će otkriti tajnu povijest zločina obitelji Kray.