Od 02. maja komedija "Zavedi me ako možeš" i misteriozni horor "Greta" na repertoaru Cinema Cityja

Pročitajte koji nas to filmovi čekaju na repertoaru Cinema Cityja od ovog četvrtka.

"Zavedi me ako možeš" (Long shot) je komedija u kojoj glavne uloge tumače Charlize Theron i  Seth Rogen, a donosi priču o zgodnoj političarki i smotanom novinaru.


Iskre krenu frcati kada se Fred Flarsky sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja - Charlotte Field - a sada popularna američka političarka. Charlotte ima ambiciju kandidirati se za predsjednicu SAD-a te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom tajnicom i preokrene cijeli njezin svijet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Charlotte shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg suradnika i da bi njihova vruća avantura mogla naškoditi cijeloj njezinoj političkoj karijeri...

"Greta" (Greta) je misteriozni horor u režiji oscarovca Neila Jordana, a ukojem glavne uloge tumače Isabelle Huppert i Chloe Grace Moretz.


Slatka, naivna mlada žena Frances (Chloë Grace Moretz) koja pokušava preživjeti i uspjeti sama u New Yorku ne razmišlja dvaput o tome da vrati pronađenu torbicu u podzemnoj željeznici zakonitom vlasniku. Vlasnica te torbice je Greta (Isabelle Huppert), vrlo usamljena, ekscentrična francuska učiteljica klavira koja gaji ljubav prema klasičnoj glazbi. Nakon što je nedavno izgubila majku, Frances se ubrzo zbliži s Gretom i njih dvije postaju prijateljice. No, uskoro Frances otkriva da ništa u Gretinom životu nije onako kako se čini.

Pored dva nova filmska naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju akcijsku avanturu koja je oborila rekorde gledansti širom svijeta "Osvetnici: Završnica", zatim romantičnu dramu "Poslije svega", temeljene na svjetskom bestseleru, te horor misteriju  "Prokletsko tugujuće žene" od producenata svijeta "Prizianja".


Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su još animirani hitovi "Gospodin Link u potrazi za skrivenim gradom", "Park čudesa", i "Korgi: Kraljevski pas velikog srca".


Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.