Navigare obuća za siguran izgled u bilo kojoj situaciji

SNL

Želimo vam reći ko smo, odakle smo došli i gdje želimo ići. Izrađujemo odjeću i obuću za savremene muškarce s ponosnim italijanskim ukusom i stilom još od 1961. godine, bez odustajanja od kvalitete. Dok gledamo u budućnost, pridajemo važnost našoj prošlosti s misijom da učinimo prepoznatljivim ono što već jesmo.

Zašto baš kažemo da smo pravi?

Pravi, prikladni, tačni. Volimo se osjećati opušteno, uklapajući situaciju s dozom stila, značajkom koja je uvijek predstavljala naš brend. Pričamo priču s jasnim tonom glasa i koji ne traži samo proizvod, nego i osebujnu savršenost kojoj  se  nema šta dodati  i ništa za oduzeti.


Zašto italijanski?

Mi smo ponosni Italiani. Želimo prenijeti ideju talijanstva, onu koju karakteriziraju klasa, ravnoteža i tradicija. Predlažemo mješavinu urođenog  stila i kulture namijenjene tumačenju stila  koji se uvijek smatrao međunarodnim, dobro definiranim stilom  koji je uvijek bio poznat kao nepogrješiv.


Naš stil

Pojam stila koji je spojen s korisnošću. Predstavljen je u odabranim modelima obuće za koje se misli da služe svim potrebama brzog načina života. Zamišljen je za one muškarce koji balansiraju
svakodnevni život s poslovnim. Od odmora do poslovnog sastanka, od noćnih izlazaka do vikenda van grada; naš muškarac može biti siguran u svoj izgled u bilo kojoj situaciji.


Modele iz nove Navigare kolekcije možete pronaći u Sport Reality radnjama i online shop-u.