Kako organizirati vjenčanje tako da mlada nije jedina koja je zadovoljna?

Getty Images

Ukoliko želite da i vi i vaša zaručnica budete zadovoljni organizacijom, dekoracijom i cjelokupnim danom, potrebno je da pratite ova tri jednostavna pravila.

Odredite budžet


Bitno je da od samog početka budete jasni koliko ste spremni potrošiti na vjenčanje, kao par i svatko zasebno.  Možda jedno od vas od djetinstva sanja o velikom vjenčanju kao iz filmova, dok možda jedno želi samo jednostavan i miran dan. Budite spremni na mnogo kompromisa


Većina problema nastaje zbog nepravilne komunikacije. Sjedite i iskreno razgovarajte o tome što želite. Na primjer, koliko bi gostiju željeli da dođe? Gdje će se zabava održati? Koji tip zabave želite? Prva stvar koju predlažemo jeste da porazgovarate o tome šta mislite da je savršeno vjenčanje. Napravite popis pitanja koja će vam pomoći da oboje oblikujete ideju o tome kako bi trebao izgledati najsretniji dan u vašim životima.

Napravite tablu sa željama


Kada već krenete u organizaciju, i unajmite dekoratera najpametnije je da i vi i vaša zaručnica pripremite fotografije dekoracije koja vam se sviđa. To ne uzima mnogo vašeg vremena, a olakšat će posao drugim ljudima i smanjiti stres i vama i njoj. Ukoliko se odlučite zajedno naći zajedničko rješenje, neki miks vaših želja, to često može dovesti do svađe i opcije koja se na kraju ne sviđa nikome.