Košulje na pruge su favorit sezone

Dolaskom proljeća, naša odjeća postaje prozračnija i laganija. No komad koji se godinama nameće kao modni trend je svakako košulja na pruge.

Prva asocijacija na proljetni stil muškaraca, zasigurno su lagane košulje koje se jako dobro uklapaju kako u svakodnevni stil, tako i u onaj poslovni, ali i onaj prilagođen svečanim prilikama. Kod košulja je ključno da ih se promišljeno kombinira s ostalim komadima outfita i modnim dodacima koji cijelom stilu daju na osebujnosti i karakteru. 


Budući da je muška prozračna košulja na pruge odjevni klasik, jednom kad je kupite, ne morate brinuti da će iduće sezone biti out. Naprotiv, košulja s prugama je komad koji ćete moći nositi godinama i uvijek ćete je moći odlično kombinirati s trendi komadima iz aktualne sezone.


Pruge, bez obzira na nijansu, boju i širinu, savršen su spoj s farmericama. Ova je kombinacija adut iz rukava koji uvijek možete izvući kada nemate ideju što odjenuti, a ne želite biti primijećeni.


No, njihova upečatljivost nosi i dozu neutralnosti pa je ovaj uzorak odličan za kombiniranje i s kožom, lanom i bilo kojim drugim materijalom koji vam padne na pamet. S prugama jednostavno ne možete pogriješiti. 


U nastavku pogledajte naše favorite.


ZaraMassimo DuttiH&MBershkaPull  & Bear