Nova Champion kolekcija za trčanje o kojoj svi pričaju

Proljeće je najljepše doba godine za sve spotske aktivnosti, dok su april i maj rezervisani za organizovane trkačke priče, koje nas očekuju širom BiH.

Banja Luka, Sarajevo, Mostar, Tuzla i drugi gradovi širom Bosne i Hercegovine postaju prave destinacije za ljubitelje trčanja, širom Balkana. Nova kolekcija muške odjeće za trčanje, o kojoj će svi pričati ove sezone, dostupna je u Sport Vision radnjama.


Riječ je o prvoj Champion Running muškoj kolekciji odjeće, koju već sada može pronaći u našim radnjama. U odnosu na sve ostale Champion modele, nova kolekcija izdvaja se tehnologijama koje sadrži, a koje su u potpunosti prilagođene trkačima. Kvalitetni materijali i atraktivan dizajn samo su neke u nizu karakteristika koje izdvajaju ovu mušku kolekciju za trčanje, zahvaljujući kojoj je brend Champion i zvanično postao dio running kategorije sportske opreme.
Novu Champion kolekciju za trčanje čine majice kratkih rukava, ali i majice bez rukava, baš kao i šorcevi koji su potpuno prilagođeni muškarcima koji vole trčanje i kojima nije važno koliko trče, već im je važno da pobjede sebe! Pored majica i šorceva, u ponudi Sport Visiona mogu se pronaći i fenomenalni modeli patika za trčanje.