SNL preporučuje: restoran Superfood u Sarajevu

SNL

Sivi dan ne predstavlja prijetnju raspoloženju kada znate da vam je put u pravcu dobre hrane. Dan je naprosto ljepši uz lijep ambijent i kvalitetan obrok. I stomak mu se smije! Na preporuku naših saradnika odlučili smo posjetiti restoran Superfood , jedno od najpopularnijih mjesta u Sarajevu. 


superfood 3 


Smješten  je u sarajevskom naselju Ciglane. Restoran koji je  smjelo iskoračio izvan uobičajenih okvira i tek kada otvorite vrata ovog restorana, primjetićete razliku. Jedini objekat u Sarajevu sa street-art dizajnom enterijera, restoran koji naprosto plijeni  toplinom i nečim drugačijim. Poznat  po svojoj vrhunskoj kuhinji baziranoj na zdravoj i organskoj hrani, spremanoj na čistom maslinovom ulju. 


superfood 


U Superfoodu ćete uživati u čarolijama domaće, mediteranske kao i svjetske kuhinje. Pažljivo birani sastojci i začini će samo upotpuniti ukupan dojam. Usluga je savršena, ambijent i načini serviranja hrane i pića posebni, sa pažljivo osmišljenim detaljima, dok su ponuđeni specijaliteti ogledalo mašte i kreativne slobode šefa kuhinje. Superfood je definitivno sasvim nova gastro destinacija koja ostavlja upečatljiv trag na gastronomskoj mapi grada Sarajeva. superfood 2 

«Teško je Restoran Superfood opisati u nekoliko redaka teksta jer je on jedan sasvim poseban doživljaj. Restoran Superfood je mjesto za one koji znaju prepoznati razliku!», kazali su nam naši sagovornici.