Hidratacija i u najtežim vremenskim uslovima - Clarins Men Super Moisture

PR

Pročitajte kako na vašu kožu utiče Clarinsova Super Moisture kolekcija za muškarce.

Clarins Men Super Moisture Balm 50 mlNjegujte i zaštitite vašu suhu kožu pomoću Clarins Men Super Moisture Balm, umirujuće i ne-masne hidratantne kreme za sve tipove kože kojima je potrebna intenzivna hidratacija.


Clarins je otkrio da zbog testosterona koji slabi barijeru kože, muška koža ima manju sposobnost zadržavanja vode i stoga se oslanja na dnevnu dozu hidratacije kako bi je održala glatkom i podatnom. Herojski hidrator, Clarins Men Super Moisture Balm je nevidljiv i lako apsorbirajući balzam koji je posebno formuliran za rješavanje ovog problema i koji će umiriti i energizirati kožu, štiteći je od čak i najekstremnijih uvjeta okoliša.


Ova poboljšana formulacija sadrži ekstrakt organske čuvarkuće, super hidro-otpornog kompleksa koje će pomoći u jačanju apsorpcije kožne barijere kako bi se ograničio gubitak vlage na epidermalnom nivou, kao i Clarins Men energizirajući kompleks koji pojačava aktivnost ćelija kože i bori se protiv radikalna za zaštitu tokom cijele godine.

Clarins Men Super Moisture Gel 50 mlPodmladite svoj ten sa Clarins Men Super Moisture Gel, hidratantnom i osvježavajućom hidratantnom formulom za njegu lica, idealnom za kombinovane i masne tipove kože.


Muška koža ima manji kapacitet da zadrži vodu zbog testosterona koji slabi barijeru kože i stoga se oslanja na dnevnu hidrataciju kako bi održao zdravo i hidrirano stanje kože. Posebno formuliran da bi se pozabavio ovim problemom, ovaj lagani gel intenzivno će hidratizirati i zaštititi kožu od čak i najekstremnijih uvjeta okoline.


Zamenjujući staru formulaciju, poboljšani Super Moisture Gel ne sadrži samo Clarins Men energizirajući kompleks, ekstrakt biljnog porijekla koji pojačava aktivnost ćelija kože i bori se protiv oštećenja slobodnih radikala, već sadrži i ekstrakt čuvarkuće, super hidro otporne biljke koja pomaže ojačati apsorpciju kožne barijere kako bi se ograničio gubitak vlage na epidermalnom nivou.Kako ga koristiti


Nakon čišćenja, nanosite svako jutro i večer na kožu lica masiranjem laganim pokretima.


Uparite svoj balzam ili gel sa nekim od ostalih proizvoda iz kolekcije Clarins Men. Tako možete osigurati da vaša koža uvijek gleda najbolje što može, dan za danom.