Svestrane adidas patike nosite u svim prilikama

Bez obzira na to što nosite ili gdje idete, adidas patike su prikladne za sve prilike: dane u uredu, izlaske u dvoje ili koktel zabave

U zadnjih nekoliko godina udobnost je postala jedna od bitnih sastavnica svakog modnog stila. Upečatljive i udobne patike u trenu će podići svaku odjevnu kombinaciju: bilo da ste u kompletno crnoj odjeći ili nosite majice s raznim šarenim grafitima i(li) jarkih boja. U principu, dobre patike je važno imati cijele godine, ali nekako nam se posebno sviđaju tokom toplih mjeseci, zar ne? Zato vam predstavljamo modele koje vas neće ostaviti ravnodušnim. adidas nas je oduševio sa tri modela.
NARUČI MODEL ONLINEDolaskom urbane mode, patike su se nametnule kao obuća koja se nosi i uz večernji styling, business look i zapravo uz svaki outfit koji odaberete. Danas je sve dopušteno. Ipak, iznad mode je način na koji nešto nosite. Ništa nećete nositi bolje od onoga što volite i u čemu se dobro osjećate, a to su zasigurno adidas patike. Na kombinaciji je model ADIDAS P.O.D.-S3.1 PK   kao i model adidas I5923.
NARUČI MODEL ONLINEU današnjem prijedlogu adidas patika potrudili smo se da izaberemo modele koji su savršen spoj lifestyla i sportske patike. Osim što ćete u njima impresionirati svaku djevojku, ove vam patike osiguravaju i maksimalnu udobnost zbog adidasove inovativne tehnologije. Na fotografiji je  model Adidas NMD. 
NARUČI MODEL ONLINE