Ugalj kao tajno oružje za ljepotu

PR

Volimo ugalj. Zahvaljujući njemu imamo sočne odreske, on nam upija smrad u frižideru i štiti naš alat od hrđe. (Ubacite briket u kutiju s alatom.)

Uz pomoć uglja i naši zubi, koža i kosa također mogu postati besprijekorno čisti. Porozna struktura uglja prirodno izvlači masnoću, prljavštinu i mrlje, istodobno privlačeći vodu koja vas hidrira. Zato smo pretražili tržište i pronašli neke od fantastičnih proizvoda koje preporučujemo za vaš ljepši izgled.Garnier Skin Naturals Pure Charcoal Black Tissue MaskPamučna crna maska u maramici obogaćena je ugljenom, ekstraktom crnog čaja, LHA-om i hijaluronskom kiselinom. Postiže intenzivnu hidrataciju masne kože. Nakon primjene koža je pročišćena s matirajućim efektom.
Kalodont active black pasta za zube 
Ova pasta vidljivo izbjeljuje zube već nakon nekoliko pranja. Kombinacijom abraziva na bazi silikata i fosfata te sastojaka na bazi aktivnog ugljena postiže se efikasno mehaničko čišćenje zuba, a kao posljedica tzv. anti stain effect, uklanjanje mrlja sa površine cakline zuba.
Biovène crna maska Biovène crna maska idealna je protiv akni, masne kože, mitesera, začepljenih pora i nesavršenosti. Prirodni ekstrakti umiruju kožu i pomažu joj da vrati svoju prirodnu ravnotežu vlage, tako da postaje mekana i sa znatnim smanjenjem pora.MAC Mineralize Total Detox MAC Mineralize Total Detox sadrži 3 aduta za totalno čišćenje od toksina i idealnih za dubinsko čišćenje kože. Uz Mineralize Volcanic Ash piling koji “hvata” i uklanja nečistoće ostavljajući kožu čistom, svilenkastom i blistavom, tu su još i Mineralize Reset & Revive maska obogaćena bambusovim ugljenom u prahu te bijelom glinom bogatom mineralima koji prodiru duboko u kožu i temeljito je čiste te Mineralize Charged Water Charcoal u spreju – vodica bogata sastojcima koji trenutno koži vraćaju izgubljenu energiju i hidrataciju, budi letargičnu kožu te stvaraju savršeno platno za nanošenje podloge i make up-a.