Ovo ljeto je rezervisano za odmor i opuštanje na otvorenom

SNL

Želite li ovo ljeto iskoristiti do maksimuma? Onda je vrijeme da svoj dnevni boravak proširite i na svoj balkon, vrt ili terasu i uživate u svježem zraku, zelenilu i cvjetnom šarenilu.

Možda imate prostrano dvorište s bazenom i stolom za ping-pong. A možda imate manji vrt sa dovoljno mjesta za roštilj. Čak i ako ste te sreće da imate manji balkon, iskoristite svoj vanjski prostor ovog ljeta tako što ćete ga opremiti lijepim kutkom za sjedenje. Uostalom, postoji li išta ljepše od chillanja na svježem zraku uz hladno piće i dobro društvo?


Prije nego krenete u opremanje, trebate imati nekoliko stvari u vidu. Ovdje najveću ulogu igraju materijali. Tikovina je drvo koje će se najbolje nositi sa raznim vremenskim uvjetima, a ako tražite nešto jeftinije, pokušajte sa drvetom bagrema. Drvo bagrema dobro podnosi razne promjene vremena uz adekvatnu zaštitu. Također ono što je važno jeste težina namještaja, pogotovo ako vam je prostor izložen čestim naletima vjetra.


Ukoliko ste tip koji je spreman uložiti više, a da mu namještaj traje duže onda pokušajte sa metalnim namještajem i tapiciranim jastucima. Na kraju je opet do vas, vi ste taj koji mora pronaći stolice koje odgovaraju vašem osobnom stilu, bez obzira na cijenu. Kako bi vam olakšali ovu potragu u nastavku vam donosimo primjere modernih stolica za vaš vrt, terasu ili balkon.Moderan vanjski namještaj