Tom Holland dokazuje da su 'pidžama košulje' novi it trend

Getty Images

Oblačite se kao da idete spavati, ali na dobar način.

Spider Man se vraća na velike ekrane. Baš kao i Tom Holland. A mi ne slavimo samo povratak Petera Parkera.


Na marketinškoj stazi za sljedeći veliki film, Spider Man:Far From Home, Holland je oživio 'pidžama košulju' na sunčanoj obali Indonezije.


U 2018. godini nije stekla neku veliku popularnost, ali je uspjela izdražati i neumorne napade članova obitelji („Jesi li se zaboravio obući jutros?“, „Da li to u pidžami ideš na posao?“) i stigla je neozlijeđena do ovog ljeta. Možete se zahvaliti nekoliko industrijskih ličnosti kao što su Marc Jacobs, koji navodno nosi skupu odjeću za spavanje i na ručak, te razne izložbe na pistama brendova kao što su Dolce & Gabbana, Hermès i Valentino.Zašto je ona odlična za ljeto? Kao prvo, zbog tkanine. Kako se čovječanstvo nastavlja baviti centralnim grijanjem Majke Zemlje, praznici će postati sve topliji i topliji, naravno kada nam ove kiše prestanu. Zbog toga je svila – poznata po svojoj lakoći i relativnoj kvaliteti – idealna za toplije klime. 


Ove košulje je mnogo lakše nositi nego što mislite. Dijeleći oblik sličan kubanskom ovratniku o kojem smo nedavno pisali, možete je kombinovati s hlačama i minimalističnim patikama po vašem izboru.