Minimalizam u tattoo umjetnosti postao pravi hit

SNL

minimalist tattoos


Jednostavne, moderne i elegantne tetovaže su ono što tražite, zar ne? Na pravom ste mjestu. Zaljubit ćete se u svaku i nećete moći da se odlučite koja će biti vaša. Minimalistički dizajn tetovaže i pravi izbor mjesta na tijelu za tetovaže su ono što krasi fotografije koje ćete vidjeti u članku. 


Tetovaže su postale hit. Tačnije, tetovaže nikada nisu prestajale da budu u trendu, ma koliko imale i negativan status. Sada se čini da živimo u vremenu kada se na tetovaže ne gleda kao na nešto što rade samo prostitutke i mornari, već se čini da skoro svaka osoba ima poneku tetovažu.  Nekada nam se čini da je svima drugima lako da odluče šta će da tetoviraju, samo nama nije. Zato uvijek tražimo inspiraciju. 


minimalist tattoos 1minimalist tattoos 2 Jednostavne, lijepe, geometrijske, skrivene a primetne. Tetovaže su zaista sjajna stvar. Svakako, imaju i nekakavo opće značenje a i posebno značenje za onog ko ih nosi. Svaka tetovaža priča svoju priču, i ma koliko puta vidjeli isti simbol na različitim osobama, za svaku osobu tetovaža ima drugačije značenje.       SNL