Ljeti želimo da nosimo papuče

Dolaskom ljetih dana, šetnje gradom u glomaznim tenisicama zamijenit ćemo nešto laganijom obućom.

Bilo da planirate putovanje u tropski raj, želite proučavati kamene ulice nekog starog europskog grada ili jednostavno šetati krajolikom obližnjeg izletišta, papuče ili sandale su savršeno rješenje za ljetni period. Uz impresivne modele koji su trenutno na raspolaganju u brojnim kolekcijama kako high street brendova, tako i onih s potpisima uglednih dizajnera, zasigurno će vaš ljetni outfit biti na pravi način upotpunjen.
KAKO NOSITI PAPUČE ILI SANDALE?


Za nas muškarce to je vječna dilema, kako obuću i odjeću prilagoditi vremenskim prilikama i aktivnostima a ujedno izgledati cool, muževno i privlačno? Udobnost je uvijek na prvom mjestu pa je zato bespotrebno dvojiti treba li uvesti kožne papuče u svakodnevni look. Odgovor je – apsolutno da, ali je ključno odabrati model koji se najbolje uklapa u stil koji njegujete, ali i koji pristaje vašoj nozi.


Moderan i atraktivan način nošenja papuča nije ograničen samo na sparivanje s kratkim hlačicama. Postoji potpuno novi pristup oblačenju koji je i ove sezone izuzetno popularan, ukoliko je suditi po ponudi vrhunskih svjetskih modnih brendova.SA CHINO PANTALONAMA

SA JEANSOM

SA ŠORCEM ZA KUPANJE

SA ELEGANTNIM HLAČAMA

SA KRATKIM HLAČAMA

SA ČARAPAMA

SA ODIJELOM