Kako uklopiti trendi tenisice u svakodnevni styling

Skoro je nemoguće zamisliti svakodnevicu, ali i ormar, bez para dobrih tenisica. Obuća koja je već neko vrijeme na tronu popularnosti i koja se nosi u gotovo svim prilikama, od onih poslovnih pa sve do nešto elegantnijih, esencijalni je komad u ormaru svakog modernog muškarca.

Ove tople sezone velika većina muškaraca nabavila je jedan kultni klasik sportskog giganta Adidas Originalsa. Pričamo naravno o adidas Originals Superstar tenisici koja dolazi u bijeloj boji, dok prepoznatljive pruge dolaze u čak nekoliko neodoljivih boja. Ukoliko mislite da vaše Adidas Superstar tenisice  ne možete nositi u kombinaciji s odijelom ili elegantnijim pantalonama, razmislite još jednom! S Adidas Originals jednostavno ne možete pogriješiti! 


Ako se pak iz teretane spremate u grad, uskočite u NMD R1 model, uz klasične kratke crne hlače  i pamučnu adidas FLAMESTRK majicu  i izgledat ćete kao neodoljivi momak iz susjedstva.
Ukoliko ste ljubitelj mode 90-ih, i volite da izgledate drugačije, adidas POD-S3.1 je tenisica idealna za vas. Veoma ju je lako kombinovati uz bilo koji stil. Uz crne pantalone i bijelu pamučnu adidas OUTLINE majicu, spremni ste za bilo koji ljetni scenarij. Bez obzira da li se radi o dnevnoj kafi, večernjem izlasku ili festivalskom ludilu. 
Svi modeli tenisica i majica su dostupni u BUZZ shopovima širom BiH, kao i online shopu.Fotografija: Aleksandar Arsenović

Art direction: Selver Fajković

Modeli: Miki Stambol, Baris Šabić, Selver Fajković

Šminka: Emira Bektić