Novi singl Ed Sheerana „Beautiful people“ sa nadolazećeg albuma

Getty Images

Sredinom ovog mjeseca Ed Sheeran objavit će novi album pod nazivom „No.6 Collaborations Project“ koji predstavlja nastavak niza pjesama na kojima Ed surađuje sa kolegama.

Samo neki od izvođača koji su dali svoj dobrinos novom albumu su: Justin Bieber, Camila Cabello, Travis Scott, Eminem, 50 Cent, Cardi B, Young Thug, Bruno Mars, Stormzy, J Hus i Dave.


Nakon objavljivanja prva dva singla sa novog albuma – „Cross Me“ zajedno sa Chance the Rapperom & PnB Rockom i „I Don't Care“ – vrijeme je za novi singl. Pjesmu pod nazivom „Beautiful people“ objavio je u suradnji sa Khalidom. U ovoj pjesmi oni govoore o očiglednom otuđenju od spoznaje sopstvenih osjećanja, misli i identiteta. Glavna tema ovog hita je fenomen suštinske usamljenosti.
Pjesma „I Don't Care“ koju je uradio zajedno sa Justinom Bieberom ne samo da je bila na vrhu top liste UK Top 40, već i na listama u Australiji, Austriji, Brazilu, Češkoj, Danskoj, Finskoj, Grčkoj, Mađarskoj, Islandu, Irskoj, Izraelu, Italiji, Maleziji, Meksiku, Holandiji, Norveškoj, Portugalu, Škotskoj, Slovačkoj, Švedskoj i Švajcarskoj.


Momak neobičnog izgleda postao je autor nekih od najvećih hitova u novijoj historiji pop muzike svojom rekordnom prodajom albuma, rasprodanim koncertima i mnoštvom osvojenih nagrada.