Karirane pantolone u kojima ćete se osjećati jako ugodno

SNL

Naš prijedlog za ovo ljeto

Ako ste ljubitelji pidžama stila, a ne biste šetali gradom u svilenoj haljini, preporučujemo vam da potražite karirane pantolone sa većim kockama. Iako nalikuju na odjeću za spavanje, niko na vas neće gledati kao da ste tek ustali iz kreveta, zaboravilli se presvući i takvi izašli vani. Osim toga, karirano će vaš izgled učiniti zanimljivijim što će vam jako dobro doći ukoliko nemate mnogo vremena da se sređujete a ne želite izgledati obično ili dosadno. Uz karirane pantolone je najbolje nositi neutralne stvari poput klasične jednobojne majice, sakoa, đempera i svijetlih tenisica. 


Za kancelariju bi trebali izabrati pantolone sa diskretnijim uzorkom, tj. sitnijim kockama, a nosite ih uz jednobojnu košulju i neparni sako. Kada je u pitanju slobodno vrijeme,  predlažemo vam  da birate svjetlije modele, od lana ili pamuka (u njima vam sigurno neće biti vruće). 


Pravilno izabrane pantolone (obratite pažnju na modele sa visokim strukom) će naglasiti vašu figuru, a vi ćete se osjećati ugodno – kao u piđami.