Koje se tetovaže traže u 2017?

SNL

Čini se da tetovaže dobijaju s vremenom sve veću popularnost. Tome svakako mogu da zahvale nešto drugačijim, tolerantnijim vremenima, ali i brojnim poznatim ličnostima koje svaku svoju novu tetovažu promovišu na planetarnom nivou, te time i pokazuju da trajno oslikati svoje tijelo nije ništa loše, sve dok je naravno sa mjerom i ukusom urađeno. Ako možda već imaš njih nekoliko na svom tijelu ili želiš da uradiš prvu tetovažu, evo malo ideja kroz trendove najpopularnijih tetovaža kada je ova godina u pitanju. 


Nadlaktica 

Uglavnom su se do sada radile tetovaže na zglobu šake, unutrašnjim djelovima prstiju, a sve više postaje trend istetovariti i nadlanicu. Uglavnom se ova regija ne radi klasičnim aparatom za tetoviranje, već nekim drugim, modernijim metodama, a novina je to da se za ovaj dio šake ne biraju sitne, jedva primetljive tetovaže, već i one koje prekrivaju cijelu kožu nadlanice.

Potpisi 

Potpisi odnosno motivi i tetovaže koje su osmislili i na koži svojih klijenata ih ostavljaju kao znak raspoznavanja kod koga su tu tetovažu i uradili. Naravno, uvijek se radi o vrhunskim majstorima za tetovaže, zbog čega mnogi sve više žele da njihov  znak nose na sebi, pa je zbog količine urađenih do sada, ovo definitivno jedan od veoma popularnih trendova. 


Jednostavne linije 

Međutim, te jednostavne i veoma sitne linije uvijek formiraju tetovažu koja prikazuje nešto što je opće poznato. Poput nekog brenda, nečega što je karakteristično samo za jedno mjesto ili grad i tome slično. Iako se rade po principu crtanja sasvim tanke, crne linije, kada se postigne željena slika ove tetovaže djeluju minimalistički i savršeno. 

 SNL