Novi filmski naslovi čekaju vas u Cinema Cityju

Od 15. augusta na repertoar Cinema Cityja stiže "Angry Birds 2" i "Dobri momci".

"Angry Birds 2" (The Angry Birds Movie 2) je nastavak animiranog hita koji će se na repertoaru Cinema Cityja prikazivati u sinhroniziranoj i titlovanoj verziji.

U filmu Angry Birds Film 2 rat koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti otok. Ovaj put ptice i svinje moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava."Dobri momci" (Good Boys) je avantura, komedija u kojoj glavne uloge tumače mlade glumačke nade Jacob Tremblay, Molly Gordon, Keith L. Williams i Brady Noon .


Nakon što je pozvan na svoju prvu žurku gdje će biti ljubljenja, dvanaestogodišnji Maks počinje da paniči, jer ne umije da se ljubi. U želji da se istakne, Maks i njegovi najbolji drugovi Tor i Lukas, odlučuju da uzmu dron Maksovog tate , koji Maks ne smije ni da pipne, kako bi špijunirali komšije tinejdžere koji se ljubakaju. Ali, kad stvari krenu nezaustavljivo loše, dron će biti uništen. U očajničkom pokušaju da ga poprave prije nego što se Maksov otac vrati kući, momci bježe iz škole i upuštaju se u avanturu epski loših odluka u koje spadaju i ukradena droga, pejntbol sa bratstvom i bježanje od policije i zastrašujućih tinejdžerki...Pored dva nova naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju akionu avanturu "Paklene Ulice: Hobbs & Shaw", zatim  animiranu avanturu za sve generacije "Kralj lavova", i komediju "Ibiza" u kojoj glavne uloge tumače Christian Clavier, Mathilde Seigner, Olivier Marchal.


Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi "Kralj lavova", "Aladin"  i  "Priča o igračkama 4".


Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.