Šta su poznati muškarci nosili prethodne sedmice

Getty Images

Od Quentina Tarantina u vintage majici do Mila Ventimiglia u elegantnom Polou

KANYE WEST

Los Angeles


Kanye West nas sve više podsjeća na nekog proroka: bijela majica dugih rukva, iz nekog razloga sa fotografijom mlade Laure Dern (možda je Kanye upravo završio gledanje druge sezone “ Big Little Lies“ ?), široke bijele pantolone, lagane Yeezy čizme i – što je najvažnije – brada poput one koju je imao Donald Glover

JOE, KEVIN I NICK JONAS

koncert u Miamiju 


U odjeći koju su braća Jonas nosili na koncertu u Miamiju, teško je prepoznati remek-djela Chrisa van Ashea za novu Berluti kolekciju jesen-zima. Nick Jonas u narandžastom sakou izgleda kao da je uzeo posljednji komad koji je ostao u trgovini, u nadi da će djelovati mršavije. Kevin i Joe izgledaju malo bolje – odabrali su manje drečave nijanse i ne tako uske hlače i sako. 

MILO VENTIMIGLIA

New York 


Dva detalja ometaju besprijekornu sliku Mila Ventimiglia: prvo, iznošene čizme u stilu Brada Pitta i Eddieja Redmaynea, te sunčane naočale na Polo okovratniku. Ako je cilj prvog detalja da oživi kombinaciju klasičnih pantolona i Polo majice, onda (kada govorimo o drugom detalju) želimo da vas podsjetimo da, ako skinete naočale, trebate da ih držite u rukama ili da ih stavite u futrolu. 

WILL SMITH

Los Angeles 


Will Smith je došao da podrži svoju kćerku na takmičenju u surfanju. Jasno nam je da ovaj momak u sportskoj odjeći ne liči na oca dvoje odrasle djece. Čini se da je Jared Leto podijelio s Willom Smithom tajnu vječne mladosti, osim što pomalo sijeda brada odaje istinsku dob glumca. 

SHAWN MENDES I CAMILA CABELLO

New York 


Shawnu Mendesu mnogi zavide na tome što za ruku drži šarmantnu Camilu Cabello i idealnom stilu: otkopčana casual košulja, koju kao da je posudio od nekog umjetnika, poderane farmerice i tenisice mu savršeno pristaju. 

PEDRO ALMODOVAR I ANTONIO BANDERAS

na premijeri filma „Bol i slava“ (“Pain and Glory“) u Londonu 


Pedro Almodvar ne skida sunčane naočale ni na crvenom tepihu, a njegova odjeća nas podsjeća na ružičaste zavjese. Ne dopada nam se ni kombinacija koju je nosio Antonio Banderas: nemoguće je ne primijetiti traperice koje se vuku po zemlji, sako, običnu bijelu majicu i šiške koje mu uopšte ne pristaju. 

MIKE TYSON

na dobrotvornom golf meču u Kaliforniji 


Poznati bokser nam dokazuje da ništa nije nemoguće: crvena i ružičasta mogu mirno koegzistirati na istoj slici. Jedino što nam smeta u ovoj odjevnoj kombinaciji su cipele, pa bi ih zamijenili za tenisice. 

POST MALONE

New York 


Na hlačama i košulji Post Malonea je prikazana čitava priča o spašavanju lijepe dame. Teško je reći da li reper sebe smatra vitezom, sudeći po čizmama nama više nalikuje na kauboja. Svejedno, Austin Post je postao junak kada je došao na nastup Jimmya Fallona u ovoj kombinaciji. 

QUENTIN TARANTINO

na premijeri filma „Bilo jednom u Hollywoodu“ u Moskvi


Možda bi i mogli progledati kroz prste na to što se režiser obukao isto kao sedmicu dana ranije na premijeri u Londonu, da njegova košulja nije previše upečatljiva. Brend Phat Pharm, koji je bio popularan među reperima tokom devedesetih, gotovo više ne živi, ali takvu odjeću još uvijek možete pronaći u Tarantinovom ormaru. 

SEBASTIAN STAN

New York 


Sudeći po njegovom lijepom tamnom tenu, Sebastian Stan se nedavno vratio s odmora. Ali, izgleda da još uvijek nije potpuno uvučen u proces rada: glumac je spreman nositi klasične crne pantolone sa chelsea čizmama, ali zamijeniti košulju kratkih rukava za sako nije.