Koje su patike poznati muškarci nosili ove sedmice

Instagram/Getty Images

Shawn Mendes je uzor skromnosti, Fabio Cannavaro primjer suzdržanosti, a Shia LaBeouf ilustracija apsolutne slobode.


G-EASY, BURBERRY  


Kada je stil u pitanu, G-Eazyjev perfekcionizam ne možemo da ne primijetimo – reper vodi računa i o najsitnijijm detaljima zbog čega izgleda idealno. Pogledajte kako je lijepo stilizovana njegova kosa. Ovom muzičaru nije važno da li ga fotkaju za magazin, da li je na nastupu ili šeta sa svojom djevojkom, već se bez obzira na priliku uvijek trudi da izgleda besprijekorno. Primjećujemo da izgleda vrlo elgantno i u Celine jakni i Burberry tenisicama. 


SHAWN MENDES, HOGAN 


Shawn Mendes je uzor skromnosti: ne skuplja tenisice, ne nosi torbe i rijetko posjećuje butike Off-White ili Vetements. Košulje su mu, bez obzira na dužinu, mnogo draže od dukseva, te više voli nositi uske farmerice nego široke sportske pantolone. Što se tiče obuće, muzičar preferira skromne Hogan tenisice. 
FABIO CANNAVARO, OFF-WHITE x NIKE AIR PRESTO 


Italijanski fudbaleri i treneri već duži niz godina imaju reputaciju najbolje obučenih ljudi u ovom sportu. Jedan od njih je bivši kapiten Squadra Azzura, svjetski prvak i vlasnik Zlatne lopte, a sada trener kineskog kluba Guangzhou Evergrand. Kada je bio igrač, Fabio je redovno eksperimentisao sa frizurma i izgledom općenito. Sada više voli jednostavni stil i samo ponekad sebi dozvoljava da nosi Nike x Off-White. 


RUSSEL WESTBROOK, JORDAN WHY NOT ZER0.2


Vlasnik firme patika i jedan od najcjenjenijih košarkaša je podržao trend ljetovanja u Aziji, ali nije krenuo na turneju sa ekipom. Svaki grad u kojem se Russel zaustavlja je posvećen bojama modela Jordan Why Not Zer0.2. Od do sada viđenih modela u Seulu i Tokyu, dajemo prednost drugom modelu. 


SHIA LABEOUF, NIKE CORTEZ


Svi ponekad žele biti Shia LaBeouf, a ne govorimo o popularnnosti niti o činjenici da je glumio sa Megn Fox. Govorimo o čudnim izdanjima u kojma on sebi dozvoljava da se pojavi na ulici. Ovog puta, srećom, nije bilo ružičastih gamaša. Zapravo, u odnosu na glumčeva prethodna izdanja, ovo se ispostavilo prilično rutinskim. Čak bismo mogli i preporučiti ponavljanje, ali pod uvjetom da mu hlače i tenisice nisu toliko prljave.