U potrazi ste za inspiracijom? Potražite je na profilu ovog mladog influencera

Instagram

Upoznajte poduzetnički stil mladog influencera

Jednostavna rješenja najčešće su ona najefektnija. Modni znalci ih najčešće označavaju kao visoko profinjena koja naglasak stavljaju na karakter pojedinca i nepogrešiv ukus s obzirom da svedene linije i krojeve te decentne boje koje ne preuzimaju dominaciju i ne usmjeravaju pažnju na kićene komade već je u ovakvim kombinacijama fokus na pojedincu koji ih nosi.


Jedno od osnovnih pravila “manje je više” itekako je naglašeno u stilu Stevea Caldera. No, on vješto i maštovito klasične i svedene komade kombinira s otkačenim i osebujnim krojevima pa ćete u njegovom ormaru i Instagram profilu pronaći koloplet eklektičnih kombinacija koje ne prestaju oduševljavati. Od zanimljivih i nonšalantnih balonera do elegantnih blejzera.

Riječ je o mladom influenceru čiji je Instagram profil prepun kombinacija koje nadahnjuju ljubitelje mode iz cijelog svijeta. Kod Caldera ćete pronaći jednostavne kombinacije s retro naglascima te osebujnim detaljima poput velikih i izražajnih okvira za naočale ili neobično krojenih, u safari stilu, sakoa ili vunenih kravata.

Steve Calder je veliki ljubitelj filozofije, mode te je i uspješan poduzetnik koji je pokrenuo svoj modni brend i trgovinu Calder Sartorial koja je prepuna raskošnih komada kao stvorenih za gospodu koja je u potrazi za nešto pomaknutijim izdanjima urbanih komada odjeće. Njegova strast prema modi i malo drugačijim kombinacijama javila se još u školskim danima kada je iskombinirao remen te košulju uvukao u hlače i tako je krenulo poigravanjem načinom nošenja i stvaranjem inspirativnih kombinacija koje su u isto vrijeme jednostavne i maštovite.S obzirom da se ni sam Steve ne boji eksperimentirati, poslužite se njegovim idejama i osvježite stil proučavajući sadržaj na njegovim društvenim mrežama.