DOGO Sarajevo slavi prvi rođendan i pritom daruje 20% popusta

PR

DOGO brand poznat po provokativnom, živahnom, punim boja i smjelom dizajnu cipela i torbica slavi svoj prvi rođendan u Sarajevu povodom kojeg vam poklanjaju 20% popusta na novu kolekciju, te do 50% na preostali Dogo asortiman.

Pored već dobro poznatih modela brenda Dogo koje u kolekciji jesen zima 19/20 možete naći sa novim dizajnerskim crtežima apliciranim na cipele i torbe. U Dogo Sarajevo možete naći i neodoljive nove modele cipela Mayra, kao i čizama Kim, Jazzy, Shortcut boots… Ovi veganski i ručno rađeni Dogo proizvodi privlače pažnju svojim neobičnim umjetničkim dizajnima koji često šaljivim porukama i vedrim bojama uveseljavaju svoje nove vlasnike. Urbani izgled i svježi dizajni izvrsni su za svaki sat u danu. Šta god da odabrete, osjećat ćete se nevjerojatno! Osvježavajući spoj umjetnosti i udobnosti upakovan u par cipela zaista omogućava novim vlasnicama da istaknu svoju personalnost i originalnost. Obuća, torbice, dukserice i čarape iz Dogo asortimana daju slobodu i kreativnost samostalnog kombinovanja sa odjevnim predmetima i prilagođavanja svakidašnjim potrebama čime se otvara prostor individualnog izražavanja.

Podržan krilaticom "Personalize Your Life" Dogo plijeni pažnju milionima diljem svijeta a svoj par cipela ili neodoljivu torbu možete dobiti po posebnim cijenama u periodu od 18.9. do 20.9.2019. u Sarajevu u Alta Shoping Centru na 2. spratu.