Top odjevne komade za jesen smo pronašli u Dresscodu

Dresscode

Sada već nema sumnje da je jesen zavladala našim ulicama.

Oblačni, kišni i nerijetko prohladni dani, potaknuli su nas da ponovno zavirimo u svoje garderobe i u dubini ormara pronađemo odjevne komade stvorene za prijelaznu sezonu. A ono što nemamo, poslužit će kao idealna prilika za odlazak u Dresscode u BBI centru, u kojem će odjevni komadi plijeniti svu vašu pozornost jer donose nove i svježe odjevne ideje. Shodno tome, mi smo odabrali nekoliko odjevni komada bez kojih nećemo moći preživjeti ovu jesen.Kožne rukavice


S dolaskom hladnijih i kišnih dana, dobar par rukavica je nešto što bi svaki muškarac koji drži do svog stila trebao da ima u svojoj torbi. Bilo da tu istu torbu nosite sa sobom, da vozite bicikl ili automobil, osim kreme za ruke trebat će vam rukavice kako bi ruke zaštitili od hladnoće.

Sako jarkih boja i kožna torba


Ako je jesen tmurna ne mora značiti da nam i styling mora biti takav. Kako bi u svom tom sivilu bili primjećeni, vašu odjevnu kombinaciju učinite veselijom sa Dresscode sakoom u kraljevsko plavoj boji. Pored sakoa, u kišnim danima će vam biti potrebna kožna torba kako bi vase stvari bile na sigurnom. Mi smo se odlučili na multifunkcionalnu Dresscode torbu koju možete nositi kao ruksak i kao torbu na jedno rame. Savršeno zar ne?

Blejzer


Jesen je prosto nemoguće zamisliti bez blejzera, a Dresscode u svojoj ponudi ima najstajliš blejzere visoke kvalitete.

Kožne cipele


Muška cipela mora biti savršen dodatak odjeći, osobito uz odijela. Dresscode u svojoj ponudi ima odličan izbor kvalitetnih muških cipela modernog dizajna i nenadmašive kvalitete.