Najbolji način da izložite i pokažete svoje stvari

PR

Pri opremanju svoga stana, većina muškaraca započinje s osnovnim stvarima. Nakon što se postavili sistem za zabavu i udoban kauč na kojem možete sjediti, možda ćete investirati u ležaljku i nekoliko stolića. Ali, u posljednje vrijeme smo primijetili da nešto nedostaje: police. Možda ste prodavali stvari koje vam više ne trebaju da vam ne bi zauzimale dodatni prostor, i to je u redu. Ali šta je stvarima koje želimo zadržati i možda ih istaknuti


Ne morate imati mnogo polica u stanu, ali neke dobro opremljene police dosta govore o vama. Nekoliko hrpa knjiga i jedinstveni predmeti koje ste donijeli sa putovanja služe kao podsjetnik – i vama i svima koji vas posjećuju – da ste načitani, da ste putovali, a samim tim i da ste zanimljivi. Prema dizajneru enterijera Philipu Thomasu, ove visoke police (poznate u dizajnerskom svijetu, po francuskom autoru, etageres) jednako su svestrane koliko su i lijepe. Možete ih staviti u dnevnu sobu za pokaz predmeta, a može vam korsititi i u spavaćoj sobi umjesto noćnog ormarića. Samo trebate izabrati police koje će vama odgovarati, tj. vašem stanu. Ima mnogo stvari o kojim trebate razmisliti, od budžeta i prostora do materijala i stila. Pretraživali smo različite marke da bi vam predložili najbolje opcije za kupovinu. 
Najbolje otvorene police (za muškarce) Stick System modular shelving, TRNK 
Omiljena među blogerima koji se bave dizajnom, ova niskobuđetna polica od stakla i metala je vrlo jednostavna ali elegantna.

VITTSJO glass shelf, Ikea Studio bookshelf, Jayson Home Ovo je polica od hrastovine sa stražnjim pločama koje su pričvrćene trakama od prirodne kože. 

Barret bookshelf, McGee & Co. 

Nate Berkus And Jeremiah BrentWest Elm