6 proizvoda za njegu suhe kože

S dolaskom hladnijeg vremena koža se počinje više sušiti, pa bi svi trebali početi koristiti sredstva za zaštitu kože.

KREMA DIOR PRESTIGE, DIOR


Vrijeme je za pripremu za nadolazeće hladno vrijeme. U tome vam može pomoći hranjiva krema za lice s ružom Granville, koja će zaštititi kožu od naglih promjena temperature.


HYDRA SPARKLING KREMA, GIVENCHY Ova hranjiva krema za sjaj kože u svom sastavu ima ulje od jojobe i lufa, ekstrakt ovsa i kompleks aminokiselina.


ANTI-AGE KREMA, SISLEŸUMNježna krema protiv starenja iz muške linije Sisleÿum sa shea maslacem, fizalom, te vitaminima A i E. Nije slipava nakon upotrebe.


EXTRA-COMFORT TONIRAJUĆI LOSION, CLARINS Za čišćenje i hidrataciju kože savršen je umirujući losion sa alojom i marshmallowom. Dizajniran je posebno za one koji imaju osjetljivu i suhu kožu - proizvod ne oštećuje gornje slojeve epiderme i nježno uklanja nečistoću.


WW DAY SPF 40 KREMA, 3 LAB Na odmoru koristite dnevnu kremu za lice s faktorom SPF 40, gdje god da krenete. Hraniti će vašu kožu, pružajući zaštitu od ultraljubičastoga zračenja i starenja kože, te će vaša koža biti hidratizovana. Sastav uključuje ekstrakt sezamovih sjemenki, grožđa, bogat peptidni kompleks i matične ćelije švicarske jabuke. AQUASOURCE COCOON BALZAM, BIOTHERM Balzam sa staničnom vodom termalnog planktona i manoze u sastavu je pogodan za vrlo suhu i dehidriranu kožu.