Kakve su patike nosili muškarci prethodne sedmice

Instagram/Getty Images

Drake se krije od paparazza, Kanye West poklanja patike, a A$AP Rockyjeva manikura je bolja od njegovih patika.

DRAKE

u Nike Shox TL Sunrise


 

Drake bi se možda i uspio sakriti u crnoj vjetrovki i sportskoj odjeći, ali narandžaste Nike Shox TL su ga je odale. Previše su drečave da bi ostale nezapažene. Ali, dobro se uklapaju sa kalifornijskom klimom. 
KANYE WEST

u Yeezy Boost 700 V3 


Kanye nas je napokon razveselio kada se na nedjeljnoj službi pojavio u novim Yeezy Boost 700 V3. Navodno je izvođač znao na šta će slušatelji usmjeriti pažnju, pa je ostatak njegovog looka ostao neprimjetan. Ali nakon nastupa, Kanye je odlučio svu odgovornost za svoj izgled prebaciti na DJ Khaleda. Sada se pitamo hoće li i Khaled nositi ovaj par. 
KOFI KINGSTON

u Nike Air Fear of God 1Kofi Kingston zna šta su opasne povrede, pa mu je zato zaštita nogu najvažnija. Ali čak i on želi biti malo hype igrač. Nije iznenađujuće da se u jednoj od posljednjih borbi pojavio u jarko žutim Nike Air Fear of God 1 patikama. Teško je procijeniti njegov nedovršeni imidž, ali svejedno, uz šarene sportske hlače, patike izgledaju poprilično dobro. Zaista se nadamo da ni Kofi, ni patike nisu povrijeđeni.
JOHN MAYER

u Nike Air Fear of God 1Ne samo da hrvači preferiraju Nike Air FoG 1, već i muzičari. Za svoj posljednji koncert na stadionu The Forum u Los Angelesu, John Mayer je izabrao tamniju kombinaciju, sa crnim patikama. Pogledajte kako dobro izgleda crop jakna s dubokim patikama i chino pantalonama.
A$ap ROCKY

Plant x Nike Air Force 1Nakon najave saradnje CPFM-a i Nike-a s izlaskom nove bijele verzije Air Force-a 1, reper se odlučio pohvaliti istim crnim parom. Mnogi ne znaju na čemu bi mu više zavidjeli: novim patikama, blistavom lancu ili manikuri.