BH brend Dresscode ostvario uspješnu saradnju sa poznatim košarkašem Nihadom Đedovićem

Proteklih dana poznati bosanskohercegovački brend, Dresscode, radio je na jednoj veoma zanimljivoj saradnji.

Nihad Đedović, bosanskohercegovački košarkaš ostvario je uspješnu saradnju sa prepoznatljivim bh brendom, Dresscode. S obzirom na njegovu visinu, veoma je teško pronaći savršeno odijelo, te se Nihad odlučio obratiti upravo Dresscodeu da mu skroje odlijela po njegovoj mjeri. Kako je i sam Nihad rekao, ova odijela skrojena su po mjeri šampiona. Malo je onih koji ne prepoznaju ovo lice koje ima mnogo sličnosti sa još jednim poznatim bosanskohercegovačkim sportistom, Zlatanom Ibrahimovićem. Nihad Đedović svoju karijeru započeo je u KK Bosni, ali je potpisao ugovor sa FC Barcelonom sa samo 16 godina iako nikada nije imao pravu šansu da zapravo igra za njih. Nakon što je napustio Barcelonu, igrao je za Galatasaray i Alba Berlin, trenutno je član dvostrukog uzastopnog prvaka Njemačke Bundeslige . 


Custom made odijela 


Usluga izrade odjeće po mjeri i mogućnost individualnog izbora materijala te personaliziranje, konsultacija sa stručnim osobljem  i kreativnost koju ovaj brend nudi klijentima je nešto što treba posebno istaknuti.  

Inače, Dresscode je domaći modni brend namijenjen poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti svoju osobenost. Spoj tradicije proizvodnje odjevne i tekstilne industrije, znanje iskusnih majstora u kombinaciji sa mladim tehnolozima i konstruktorima je njihov adut na kojem grade povjerenje kupaca.