Vladavina dugih kaputa ne prestaje: Predstavljamo vam tri načina za nošenje istih

Mr. Porter

Za one kojima je važna odjeća koju nose, jesen je najomiljenija sezona. Nošenja kaputa dugog kaputa je zadovoljstvo koje ne prestaje, a ove sezone možete da birate od savremenih dugačkih kaputa do klasičnih i onih sa printovima. Ova tri tipa su nam omiljeni pa vam donosimo nekoliko prijedloga kako da ih nosite.

Klasično američki

 

Ovaj putnički kaput od nylona je izvanredno praktičan i može se nositi u torbi. Dovoljno je svestran da ga možete nositi sa gotovo bilo čim, ali zašto ne biste uživali u šarmu jeseni noseći ga sa bež farmericama ili chinosom. 


Sa kaišem 


Ovaj kaput marke Acne Studios, krojem, nam stiže ravno iz 80-ih. Proporcionalan oblik, kaiš i print nas podsjećaju na nešto što bi mogli naći u second hand prodavnici, ali naravno da je još ljepši. Vuna je makan i iznenđujuće je ugodan za nošenje. Kaput popout ovog posebno će odgovrati modernim krojevima i savremenoj obući - zamislite kako će lijepo izgledati uz chunky patike ili čak poderane farmerice.


Sa printom 


Ako ste ljubitelj pravca u kojem ide Alessandro Michele za Gucci, biti ćete fan ovog kaputa. Jesmo li spomenuli da ovaj kaput ima dva lica? Možete birati između klasične vune i neobičnog printa, a na vama je koliko često volite mijenjati svoje kapute. Kao takav, ono što kombinujete s njim ovisi o tome na koji način ćete ga nositi. Uz ovaj kaput će jako lijepo izgledati par oxfordica.