Otkrili smo novu dimenziju današnjice u NIKE explore strada modelima

PR

Stil koji je vječan, nezaobilazno nam nudi nove izazove, posebno u prezentu vremena gdje smo svi ograničeni sa manjak sati. Rješenje je imati više u jednom.

Oni koji su oduvijek znali spojiti funkcionalnosti, pokazali su da današnjem muškarcu dobnost na nogama treba i dalje biti na prvom mjestu, a da pri tome savršeno prati stil.  Vanvremenski brend Nike i ove sezone brine o tvom stajlingu i potrebama do najsitnijih detalja, te pomjera granice udobnosti i urbanog dizajna predstavljajući nove Nike Explore Strada modele patika za muškarce. 


Lifestyle za svaki dan 


Ovaj lifestyle model, Nike Explore Strada otkriva novu dimenziju današnjice. Istančane linije na đonu i izdržljiv tekstilni gornji dio spoj su koji muškarcima pruža vanserijski komfor i ležeran izgled. Dizajnirane u crnoj i crnobijeloj boji, uz prepoznatljivi Nike logo učiniće da se osjetiš spremnim u svakom trenutku, bilo da su u pitanju svakodnevne obaveze ili večernji izlasci.

Pantalone ili teksas savršeno odgovaraju izazovima ovog modela, dok crop ili skinny kroj prija uz sportski ili casual izgled. 

Perfektnost na nogama 


U središnjem dijelu implementiran je istrajni gumeni uložak za bolje prijanjanje kao i vazdušasti jastučići za postizanje cjelodnevnog komfora i perfektne stabilnosti pri kretanju. Idealne su za jesenje kombinacije upečatljivih boja, jer njihov jednostavni dizajn dozvoliće ti da se poigraš sa odjevnim nijansama.

Nike Explore Strada patike inspirisaće muški dio populacije na kilometre dugih i besprekornih šetnji, a dostupne su u Sport Reality prodavnicama i online shop-u na:www.sportreality.ba